Trouwfeest locatie

Paardenburgh zaalverhuur organiseert graag uw trouwfeest locatie. Op een mooie plek in de natuur genieten met uw geliefden! Vraag naar de mogelijkheden.

Reserveer uw trouwfeest locatie bij Paardenburgh zaalverhuur

Wanneer u uw bruiloft gaat plannen, komt u al snel tot de conclusie dat er veel meer bij komt kijken dan u gehoopt had. Dat weten wij bij Paardenburgh zaalverhuur maar al te goed, want wij hebben al meerdere malen als trouwfeest locatie gediend. Laat ons uw dag ontzorgen, door uw trouwfeest op boerderij Paardenburgh te houden. Dit is een bijzonder sfeervolle locatie, omdat de authentieke details uit 1648 bewaard zijn gebleven. U zit hier midden in de natuur, geniet van veel privacy en heeft het voordeel van voldoende ruimte.

 

De voordelen van boerderij Paardenburgh als trouwfeest locatie

Trouwfeest locatieKiest u voor onze feestzaal in Bodegraven als uw trouwfeest locatie? Dan geniet u van vele gemakken:

  • De hoeve ligt centraal in Nederland, waardoor het voor iedereen goed te bereiken is
  • Ook met het openbaar vervoer kunnen uw gasten eenvoudig naar de locatie toe komen
  • Er zijn voldoende parkeerplaatsen die u niet hoeft te delen met andere organisaties
  • Boerderij Paardenburgh staat midden in de natuur, wat zowel privacy als veel sfeer geeft
  • Er zijn verschillende arrangementen te bestellen bij Paardenburgh zaalverhuur; wij kunnen dus uw hapjes/drankjes en/of buffet verzorgen
  • Voor het vermaak van de kinderen kunt u een springkussen huren
  • Wij hebben al jarenlange ervaring in het organiseren en bedienen van feesten, daarom weten wij als uw trouwfeest locatie al snel wat u nodig heeft

 

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u zelf al goede idee├źn? Bespreek dan eens de mogelijkheden met Paardenburgh zaalverhuur. Wij dienen graag als uw trouwfeest locatie en maken er met u een gezellige dag of avond van. Wilt u meer weten? Huiver dan niet eens contact op te nemen! Paardenburgh zaalverhuur is bereikbaar via 06-48798483 of 0172 615507, of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..