Outdoor arrangementen

Geniet van verschillende outdoor arrangementen in het mooie gebied van het Groene Hart. Bekijk op de website hoe Paardenburgh zaalverhuur u van dienst kan zijn.

Ook outdoor arrangementen worden verzorgd door Paardenburgh zaalverhuur

Boerderij Paardenburgh is vooral bekend als originele feestlocatie in Bodegraven. Maar wist u ook al dat Paardenburgh zaalverhuur ook outdoor arrangementen organiseert? Dankzij de ideale locatie in de groene omgeving verzorgen wij een aantal leuke arrangementen voor buiten. Dat is een mooie aanvulling van bijvoorbeeld uw familiefeest of juist leuk als teamuitje.

 

Outdoor arrangementen

 

De gemakken van boerderij Paardenburgh

Onze feestlocatie brengt veel gemakken met zich mee, en die sommen wij graag even voor u op:

  • De hoeve ligt centraal gelegen in Midden Nederland
  • Wij zijn goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer
  • U heeft bij ons uw eigen parkeerplaats
  • De hoeve biedt veel privacy, zo kunt u op uw gemak genieten van de outdoor arrangementen

 

De outdoor arrangementen die wij regelmatig organiseren, zijn de volgende:

  • Een leuke fietstocht door het Groene Hart
  • Een sloepentocht
  • Een mooie wandeltocht door de polders bij het Groene Hart

 

Heeft u zelf nog goede ideeen? Dan horen wij graag van u! Er is veel mogelijk, zowel binnen in Boerderij Paardenburgh als buiten in de omgeving.

 

Indoor arrangementen bij Paardenburgh zaalverhuur

Naast de outdoor arrangementen verzorgen wij ook indoor arrangementen. Voor elke doelgroep is er wel iets leuks te doen. Zo hebben wij bijvoorbeeld bierarrangementen en high tea arrangementen. Daarnaast is het ook mogelijk om salsa workshops te volgen of om te genieten van een heerlijk buffet. Vraag eens naar de mogelijkheden voor uw partij via het contactformulier op onze website, via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-48798483 of 0172 615507 en wie weet geniet u binnenkort van een van onze arrangementen!