Originele feestlocatie

Bent u toe aan een originele feestlocatie? Bij boerderij Paardenburgh kunt u terecht voor verschillende arrangementen. Bekijk de website voor al uw opties.

U vindt uw originele feestlocatie eenvoudig bij Paardenburgh zaalverhuur

Als u behoefte heeft aan een originele feestlocatie, dan bent u bij Paardenburgh zaalverhuur aan het juiste adres. Boerderij Paardenburgh is een monumentale hoeve uit het jaar 1648, in 1997 hebben wij dit bijzondere pand in ons bezit gekregen. Voordat wij het lieten restaureren, hebben wij onderzoek gedaan naar de geschiedenis. Op deze manier kon de restauratie op de juiste manier uitgevoerd worden en zodoende zijn wij er ook achter gekomen dat dit zeer zeker een originele feestlocatie is. Wilt u boerderij Paardenburgh reserveren? Dan zult u al snel merken dat de locatie een bijzondere sfeer meegeeft, dankzij de authentieke details die bewaard zijn gebleven.

 

Originele feestlocatie

 

Paardenburgh zaalverhuur voor verschillende soorten feesten

Boerderij Paardenburgh biedt veel gemakken, zo is dit een originele feestlocatie voor meerdere feesten en partijen. Tevens is dit ook een zeer geschikte vergaderlocatie in Midden Nederland. Een greep uit de soorten feesten die op de hoeve hebben plaatsgevonden:

  • Familiefeesten
  • Trouwfeesten
  • Bedrijfsuitjes
  • Barbecues
  • Verjaardagen
  • En veel meer andere ongedwongen bijeenkomsten

Bij de Paardenburgh is er veel te doen en ook dat draagt bij aan het imago van een originele feestlocatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld al vele fiets- en wandeltochten door het Groene Hart georganiseerd en kunt u bij de Paardenburgh ook terecht voor een bierarrangement of juist een high tea arrangement!

 

De gemakken van Paardenburgh zaalverhuur

Omdat wij al jarenlange ervaring hebben, weten wij precies wat er nodig is om u te ontzorgen tijdens uw feest of bijeenkomst. Paardenburgh zaalverhuur brengt daarom allerlei gemakken met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de goede bereikbaarheid van onze feestlocatie, de vele beschikbare parkeerplaatsen, het organiseren van hapjes, drankjes en hele maaltijden, de authentieke sfeer en goede privacy. Reserveer boerderij Paardenburgh nu ook voor uw feest of partij, telefonisch via 0172 615507 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..