Locatie familiefeest

Met boerderij Paardenburgh als de locatie van uw familiefeest heeft u veel keuze uit arrangementen. Bekijk de mogelijkheden van onze locatie in het Groene Hart.

Paardenburgh zaalverhuur, een mooie locatie voor een familiefeest

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw familiefeest? Dan helpt Paardenburgh zaalverhuur u graag verder. Boerderij “Paardenburgh” is een monumentale hoeve uit het jaar 1648, die na restauratie veel mogelijkheden biedt voor al uw feesten en partijen.

 

Een ideale locatie voor uw familiefeest

Locatie familiefeestDe Paardenburgh biedt een mooie omgeving met veel privacy, perfect voor uw familiefeest dus! Voor groepen tot maximaal 100 personen hebben wij een sfeervolle ruimte gecreëerd, die nog steeds de authentieke details heeft van de oude stal die het vroeger was. Door de Paardenburgh te gebruiken als locatie voor uw familiefeest, geniet u van de volgende voordelen:

  • De Paardenburgh ligt centraal in Nederland
  • Onze feestlocatie is zeer goed bereikbaar
  • U heeft hier uw eigen parkeerplaats
  • Ook met het openbaar vervoer is de Paardenburgh goed te bereiken

 

Wij verzorgen graag uw familiefeest

Bij Paardenburgh zaalverhuur is er veel mogelijk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voldoende kennis om te weten wat er aan uw feest echt niet mag ontbreken. Een aantal voorbeelden van familiefeesten op onze locatie zijn bijvoorbeeld:

  • Een barbecue (wij verzorgen voor u heerlijk vlees en verschillende salades)
  • Een themafeest (of dit nu de 70’s is of een strand thema, bij de Paardenburgh kunt u terecht)
  • Een salsa workshop (heerlijk leren dansen en lekker de heupen losmaken, mogelijk op basis van de beschikbaarheid van de salsa docenten)
  • Een buffet (verschillende mogelijkheden, wij werken graag met eerlijke en diervriendelijke producten, ook hebben producten uit de streek onze voorkeur)

 

Meer informatie

Wilt u graag de Paardenburgh als locatie voor uw familiefeest, of een ander soort feest? Wij horen graag van u! Neem eens contact op, dan kunnen wij de opties doorspreken en een reservering vast zetten. De Paardenburgh zaalverhuur is bereikbaar via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-48798483 of 0172 615507.