Feestzaal Bodegraven

Het maakt niet uit of u een feestzaal in Bodegraven zoekt voor een trouwfeest, verjaardag of een vergadering. Iedereen is welkom op boerderij Paardenburgh!

Bij Paardenburgh zaalverhuur vindt u een betaalbare feestzaal in Bodegraven

Bent u op zoek naar een betaalbare feestzaal in Bodegraven? Dan bent u bij Paardenburgh zaalverhuur aan het juiste adres. Boerderij Paardenburgh is een monumentale hoeve uit het jaar 1648. Wij hebben dit prachtige pand in 1997 in onze handen gekregen en zijn toen in de geschiedenis gaan graven. Zodoende hebben wij dit gebouw op de juiste manier kunnen restaureren en er een prachtige feestzaal in Bodegraven van kunnen maken. De authentieke details van eeuwen geleden zijn bewaard gebleven en goed onderhouden, dit geeft een geweldige sfeer.

 

Feestzaal Bodegraven

 

Geschikt voor veel doelgroepen

Of u nu op zoek bent naar een trouwfeest locatie of simpelweg een vergaderlocatie zoekt, bij boerderij Paardenburgh is het allemaal mogelijk. Onze feestzaal in Bodegraven is geschikt voor groepen tot 100 mensen. Hierbij maakt het niet uit of dit 100 mensen zijn die wel van een feestje houden, of dat het 100 mensen zijn die samen komen voor een zakelijke bijeenkomst. Voor iedereen valt er wel iets te regelen in onze feestzaal in Bodegraven. Zo verzorgen wij verschillende arrangementen en staat de koffie en thee altijd voor u klaar. Ook kunnen wij voor u aan de slag als u behoefte heeft aan hapjes, andere drankjes en/of hele maaltijd. Een buffet of barbecue behoort ook tot de mogelijkheden!

 

Feestzaal in Bodegraven huren

Bent u er al over uit en wilt u onze feestzaal in Bodegraven graag afhuren? Neem dan eens contact op om de details te bespreken. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar en bereikbaar via meerdere wegen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0172 615507.