Feestlocatie

Met een feestlocatie in de natuur is boerderij Paardenburgh geschikt voor allerlei feesten en bijeenkomsten. Bekijk de mogelijkheden ook eens op onze website!

Bekijk de mogelijkheden van feestlocatie boerderij Paardenburgh

Boerderij Paardenburgh is uitermate geschikt als feestlocatie, dat vinden wij niet alleen zelf, maar hebben wij ook regelmatig van onze gasten gehoord. Dankzij de ideale locatie in het Groene Hart, heeft u het beste van beide werelden. Deze feestlocatie is zowel goed bereikbaar als erg privé en volop in de natuur. Bent u ook benieuwd naar wat onze monumentale hoeve u te bieden heeft? Bekijk dan de mogelijkheden van onze monumentale hoeve!

 

Feesten, partijen en bijeenkomsten

FeestlocatiePaardenburgh zaalverhuur heeft een feestlocatie die is ingericht op allerlei soorten doelgroepen. Zo worden er bij ons niet alleen feesten georganiseerd, maar kunt u hier ook terecht voor een bedrijfsuitje op locatie of zelfs een vergadering. Zodoende hebben wij verschillende arrangementen en mogelijkheden. Een kleine greep uit het aanbod volgt:

  • Een buffet (indoor)
  • Een barbecue (outdoor)
  • Een wandeling door de polders (outdoor)
  • Een fietstocht (outdoor)
  • Een salsa workshop (indoor)

Daarnaast is er voor uw feest nog meer mogelijk op onze feestlocatie. Wij verzorgen bijvoorbeeld themafeesten en ontzorgen u ook graag door middel van het bereiden van koffie/thee, een drankje, een hapje of gehele maaltijden. Graag maken wij gebruik van eerlijke en diervriendelijke producten, ook hebben de producten uit eigen streek bij ons de voorkeur.

 

Boerderij Paardenburgh als feestlocatie

Heeft u interesse om boerderij Paardenburgh te huren als feestlocatie? Wij kijken ernaar uit u te ondersteunen tijdens uw feest of bijeenkomst. Voor al uw vragen, de voorwaarden en het reserveren neemt u contact op via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via een van de volgende nummers: 06-48798483 of 0172 615507.